avis-legal-politica-privacitat | Nereu Studio

menu icon

Avís legal / política de privacitat

Política de dades personals

Nereustudio està especialment sensibilitzada en la protecció de les dades dels USUARIS dels serveis als quals s'accedeix a través del seu web. Informant mitjançant la aquesta política de privacitat:

Les dades facilitades per vostè, s'incorporaran i seran tractats de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal.

La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals és la gestió, prestació i personalització dels serveis i continguts del mateix que l'USUARI faci servir i de la qual s'informarà en cada apartat.

Nereu Studio ha adoptat en el seu sistema d'informació les mesures tècniques i organitzatives legalment requerides, per tal de garantir la seguretat i confidencialitat de les dades emmagatzemades, evitant així, en la mesura del possible, la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

En tot cas podràs accedir a les teves dades, rectificar-les, cancel·lar-les i si és el cas, oposar-te a el seu tractament:

  • a) bé mitjançant sol·licitud acompanyada d'una fotocòpia del teu D.N.I., remesa a la següent adreça postal: Nereu Studio, Carretera de Sils, 39, 17430 Santa Coloma de Farners, Girona
  • b) bé enviant un correu electrònic a la següent adreça de correu electrònic: info@nereustudio.com