Animació i publicitat | Nereu Studio

Animació i publicitat

 thumbnail

2018-01-15 |

L'animació...cada cop més present en publicitat

L’animació s’està posicionant com una gran alternativa a l’hora de plantejar spots per a TV. I és que una petita peça d’animació intercalada entre la gran quantitat d’anuncis que ens bombardegen constantment pot generar una sensació d’alleujament a l’espectador aconseguint captar la seva atenció transmetent així el missatge de forma amable i fàcil de recordar.

Fa un temps ens van oferir la possibilitat de treballar en un spot publicitari animat. Com a estudi de motion graphics situat a Girona ja havíem pogut treballar per la televisió local i l’experiència havia estat molt enriquidora.

En aquest cas el repte era més gran, ja que es tractava d’un spot que es reproduiria en l’àmbit nacional. El procés no es especialment diferent tot i que hi ha petits detalls tècnics a tenir en compte.

Des de el nostre estudi ens vam encarregar de tota la part creativa ( il•lustració, disseny i animació, motion graphics ) i també vam coordinar un equip de professionals que es van encarregar d’ajustar i mesclar l’àudio, així mateix vam coordinar la locució i vam formar part a la creació del guió.

Podem dir que a Nereu Studio estem molt satisfets de l’experiència i del resultat final, molt especialment perquè el client ens va comunicar que ells també havien quedat molt satisfets amb la nostra feina. Cada treball ens aporta més experiència, més coneixement, més ganes de produir peces de qualitat i personalitzades per cada client.

Nereu Studio,