Line Digital Stickers | Nereu Studio

menu icon

Line Digital Stickers

 thumbnail

2017-08-09 |

Dinoboy és un d’aquells projectes especials, un d’aquells projectes que amb el pas del temps s’ha convertit en un dels treballs representatius del nostre estudi.

Durant gairebé un any vam treballar conjuntament amb l’empresa Visixtwo ubicada al Regne Unit i especialitzada en la creació de Stickers digitals, emojis etc. Va ser una etapa molt divertida i enriquidora on Nereu Studio va realitzar entre altres aquest simpàtic personatge.

Els Stickers digitals s’han posicionat com una alternativa a les clàssiques emoticones alhora d’expressar emocions dins les diferents aplicacions de missatgeria mòbil actuals. Una de les empresses pioneres en introduir aquesta nova alternativa visual va ser sens dubte l’aplicació Line, oferint una selecció de Stickers gratuïts i obrint un mercat de venda directa per empresses i particulars interessats en comercialitzar els seus dibuixos dins la plataforma. L’èxit va ser inqüestionable i moltes altres aplicacions es van apuntar a aquesta iniciativa obrint així un mercat per a creadors que troben en aquestes plataformes una nova via de promoció. Però no només els creadors han trobat un lloc en aquest mercat, les empresses han vist també la possibilitat de promocionar els seus productes, mascotes, marques, etc…i arribar a un públic potencial de forma econòmica i molt efectiva.

Actualment les aplicacions mòbils s’han instal•lat entre nosaltres per quedar-se definitivament i cada cop més empreses opten per la creació d’una app a l’hora de potenciar el seu negoci, i els Stickers digitals han trobat el seu espai dins aquestes aplicacions convertint-se en una eina quasi imprescindible en les nostres comunicacions diàries.

A Nereu Studio hem realitzat una gran varietat de Stickers per diferents plataformes adquirint així una gran experiència en aquest sector en creixement i podem oferir una visió i assesorament eficaç a les empreses que decideixen introduir aquest producte dins les seves vies de promoció.

Nereu Studio,