Màrqueting Digital - Mascotes | Nereu Studio

Màrqueting Digital - Mascotes

 thumbnail

2017-08-23 |

Potenciar la teva marca personal!

És inqüestionable que cada cop més empreses utilitzen personatges/mascotes per aconseguir un punt diferencial vers els seus competidors. La incorporació d’un d’aquests personatges que representi els valors, la filosofia i els missatges de la marca ajuda a connectar de manera molt més eficaç amb els consumidors dotant-la tanmateix de personalitat.

Els recursos promocionals d’aquestes mascotes virtuals són infinits: Publicitat, xarxes socials, felicitacions, vídeos promocionals, etc.

En un món cada cop més visual la importància de projectar una bona imatge comercial als nostres clients no només és una necessitat, és també una de les claus de l’èxit del nostre negoci generant confiança, compromís, dedicació, reconeixement i durabilitat en el temps.

A Nereu Studio hem realitzat diverses mascotes virtuals dirigides a públics molt diferents i hem de dir que ha estat sempre una experiència molt positiva i enriquidora, i és enriquidora perquè cada cas representa un repte no només en l’àmbit gràfic, també a nivell comunicatiu. Trobar la millor opció, el millor personatge i anar explorant tots el camins fins a familiaritzar-nos amb la marca requereix sempre un procés creatiu i un bon estudi del mercat on ens hem de dirigir. Amb aquestes directrius hem creat mascotes per videojocs, aplicacions, comerços, webs esportives… de les quals podeu veure alguna mostra a la nostra web.

Només ens queda convidar-vos a crear la vostra mascota, segur que no us empanadiu. Animeu-vos!!!

Nereu Studio,