Benvinguts a Nereu Studio

menu icon

Serveis

Publicitat TV

Des del nostre estudi dissenyem i produïm tot el material necessari per a la creació de Spots de TV, guió, producció, locució professional, edició i producció musical; coordinant i dirigint a un equip de professionals fins aconseguir el resultat desitjat.

Vídeo Màrqueting

T'ajudem a transmetre el teu missatge d'una manera comprensible i amena de forma visual a través d'un vídeo explicatiu d'alta qualitat. A Nereu Studio som especialistes en animació i vídeo màrketing.

Vídeo Estratègia

Qualsevol vídeo necessita una bona estratègia per treure el màxim rendiment. A Nereu Studio planifiquem la teva estratègia de vídeo màrqueting per aconseguir colocar el teu vídeo al lloc adecuat davant el públic adecuat.

Motion Graphics

Sempre dotem els nostres vídeos d'elements motion graphics animats per donar un acabat més professional i afegir un grau de dinamisme als nostres treballs.

Il·lustració

La il·lustració és el nostre punt diferencial. Tenim llarga experiència en aquest camp i podem oferir un servei personalitzat d'alta qualitat tant en els nostres vídeos com en campanyes publicitàries que requereixin aquest servei.

Creativitat

A Nereu Studio soms experts en creativitat. Treballem amb els millors professionals en els diferents camps del món audiovisual, locutors, creatius, copys, redactors, tècnics d'audio, etc. Contem amb un equip de col·laboradors habituals per cobrir totes les etapes de producció de qualsevol projecte audiovisual.