Agencia de ilustració i animació digital a Barcelona

menu icon

Qui som Nereu Studio

Hola! Creem alguna cosa junts?

Com veus nosaltres som un estudi creatiu especialitzat en il•lustració, animació, vídeo màrqueting i estratègia online. Si has arribat aquí buscant una solució creativa per algun projecte concret ens encantarà escoltar-te i oferir-te tota la nostra experiència per ajudar-te a fer-ho amb èxit.

El nostre equip compta amb anys d'experiència treballant per a diferents empreses multimèdia a nivell professional per finalment el 2014 unir forces per crear Nereu Studio, un estudi que pretén oferir no només una feina ben feta sinó també un estil personal i adaptat a cada client i les seves necessitats.

Els nostres valors són clars: passió pel que fem, proximitat amb els clients i responsabilitat en cada treball que realitzem. Aquests valors ens han portat a treballar des de clients modestos fins clients de més rellevància però sempre amb la mateixa dedicació i afany.

Gràcies a tot això, hem tingut l'oportunitat de realitzar els Stickers oficials de la pel•lícula "Ocho Apellidos Vascos" o veure les nostres animacions en les principals cadenes de televisió com Telecinco i Cuatro TV.

Si pel contrari has arribat aquí per casualitat ets igualment benvingut, fes una volta pel nostre portafoli i esperem que t'agradi el que fem.

Per a qualsevol dubte, consulta o simplement saludar podeu escriure a

Benvinguts a Nereu Studio!

Pet of the company